Vakantieverblijven

Op deze site kunt u rechtstreeks bij de eigenaar / beheerder van een accommodatie een vakantie op het wadden eiland Ameland boeken.

We hebben de beschikbare vakantieverblijven zo overzichtelijk mogelijk gerangschikt en verdeeld in soorten.
U kunt echter ook zoeken op voor u belangrijke items met de knop "snelzoeken".

De last minute aanbiedingen treft u onder een eigen knop aan.

Legenda

We hebben de informatie zo intuïtief, kort en overzichtelijk mogelijk gehouden. Hieronder ziet u, wellicht ten overvloede, een opsomming van de betekenis.

huisdier toegestaan huisdier niet toegestaan huisdier toegestaan na afspraak Huisdier toegestaan (groen) niet toegestaan (rood) en na overleg toegestaan (geel)
    internet aansluiting aanwezig In het verblijf is een Internetaansluiting aanwezig. Dit kan een kabel, wifi of hotspot zijn. We geven niet aan of de voorziening gratis is.
    bezettingskalender De verhuurder houdt een bezettingskalender bij. U kunt in de zoekmodule ook selecteren op een bepaalde periode.
    mailformulier Als u op deze afbeelding klikt wordt er een formulier geopend waarmee u direct kunt mailen met de verhuurder.
1 ster 5 sterren aantal sterren Het object is door een derde partij gewaarderd met één of meerdere sterren. Het zegt overigens niets over vakantieverblijven zonder ster. Veel verhuurders hechten geen waarde aan een dergelijke klassering.
aantal personen 2 plus 8 60 personen Hiermee wordt het maximaal aantal personen aangegeven, Als het een appartementcomplex, hotel of groepsaccommodatie betreft wordt hiermee niet het totaal aantal personen aangegeven dat in de accommodatie kan verblijven. Ook wordt wel aangegeven dat er -zoals in het voorbeeld- een 2 én een 8 persoonskamer beschikbaar is.
    kaartje Klikken op deze afbeelding opent een nieuw venster met daarin de aangegeven waar het vakantieverblijf is gesitueerd.
    niet roken Verboden in het verblijf te roken.